vineri, 3 iulie 2015

Ce poți obține prin diferitele tehnici de hipnoză?

Regresia temporală – întoarcerea în timp la diferite evenimente întâmplate în viața ta, începând chiar cu viața intrauterină! Memoria minții subconștiente este nelimitată. Ea înregistrează și păstrează orice informație de orice natură ar fi ea: persoane, acțiuni, senzații, mirosuri, gusturi, culori, totul! Ea poate fi accesată rapid, doar prin hipnoză!
Regresia în vieți anterioare – și pentru cei care cred și pentru cei care nu cred! Poți să-ți dai singur răspunsul la această dilemă a vieții tale! Memoria minții subconștiente este “conectată la baza de date“ Universală, cunosocută sub numele de Cronica Akasa în sistemele ezoterice. Astfel ai acces la toate aceste informații cu acuratețe, amintindu-ți apoi tot ceea ce ai văzut și simțit în experiențele tale anterioare. 
Terapia părților – permite identificarea și eliminarea unor energii străine atașate de propria noastră ființă (energii ale unor persoane dragi care au decedat, energii negative atașate din exterior în urma unor evenimente din viața noastră). De asemenea, utilizată pentru situații de reîntregirea sufletului, integrarea de personalități multiple, gestionarea relației cu Copilul Interior. 
Ultra-High – implică un proces de decorporalizare în care mintea subconștientă este liberă să urce în planul astral, conectându-se direct la acele entități de lumină necesare rezolvării problemei pentru care se accede. Este de asemenea un spațiu de autovindecare a corpului fizic. 
Coma hipnotică si Ultra Depth– oferă anestezie generală pe toată perioada menținerii ei. Persoana rămâne tot timpul conștientă de ce se întâmplă cu ea sau în jurul ei. Această tehnică este extrem de benefică, în mod special, în tratamentele stomatologice, înlocuind anestezicele care în anumite cazuri nu pot fi administrate.
Ultra Depth - este o tehnica care depaseste cu mult metodele traditionale in explorarea constiintei si de constientizare in utilizarea hipnozei. Ultra Adâncime fost descoperit la mijlocul anilor 1960 de către Walter A. Sichort, Sr. și mai târziu a crescut cu James Ramey. Metodele tradiționale se termină la starea de somnambulism și se bazează pe sugestie pentru rezultate.Ultra Procesul Depth este o tehnologie specifică, care include trei adâncimi profunde pentru rezultate incredibile. Ele sunt Esdaile, Sichort și statele Zed. 
Ultra Procesul Adancime începe cu somnambulism, somnambulism este cel mai profund nivel de profunzime care o persoană poate obține totuși, de-a lungul aceeași linie există mai multe și mai profunde efecte care pot fi realizate.. Cu toate acestea, vom merge dincolo de ceea ce mai face pentru a avea clientul obține somnambulism. Mergem la nivelul cel mai profund de somnambulism de ghidare client pentru a obține amnezie completă. Aici că putem fi siguri că clientul poate realiza anestezie locală reală. Am descoperit că un grad mai mare de amnezie care poate atinge, gradul mare de anestezie poate fi atins. Este în interesul clientului pentru a fi sigur că el sau ea poate atinge valoarea cea mai profundă a anesteziei hipnotic. Cu toate acestea, de asemenea, merge dincolo somnambulism în beneficiul clientului. 
Ultra Procesul adâncimii permite individului să fie capabilă să inducă instantaneu fie analgezie, locală sau anestezie generală. Astfel, ceea ce face posibil ca individul să sufere o intervenție chirurgicală minoră sau majoră, fără utilizarea de anestezie chimice și fără șansele de constientizare anestezie loc. Acest lucru poate fi realizat prin orice persoană care dorește cu adevărat să și odată pus în scenă, este disponibil pentru acea persoană pentru tot restul vieții sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu