luni, 1 iunie 2015

Regresia hipnotica spirituala

In ultimul timp exista un interes foarte mare atât al publicului larg, din toată lumea, cât şi in randul colegilor hipnoterapeuţi în învăţarea şi folosirea metodei sale de regresie spirituală pe care de altfel o practic si eu, de accesare a tărâmului spiritual.
"Speranţa mea este că ne aflăm la începutul unei mişcări care va deveni mondială în secolul 21, oferind o metodă ce ne va permite o nouă înţelegere spirituală asupra propriei noastre fiinţe. Multiplele aplicaţii ale regresiei spirituale ne pot ajuta să înţelegem scopul existenţei noastre şi, atingând această cunoaştere, vom deveni mai buni." - Dr. Michael Newton
Dr. Michael Newton, are un doctorat în consiliere psihologică, este Master Hipnoterapeut, şi a primit în 1998 recunoaşterea Asociaţiei Naţionale a Hipnoterapeuţilor Transpersonali (National Association of Transpersonal Hypnotherapists) prin acordarea unui « Premiu pentru cea mai deosebită contribuţie adusă de un hipnoterapeut ». Îşi dedică practica modificărilor comportamentale şi ajutorării oamenilor de a accede la nivelele lor spirituale superioare (Sinele superior).
Până nu de mult, spiritismul era asociat obligatoriu cu o doctrină bine închegată încă de acum 150 ani şi cu prezenţa unui medium autentic. Iată că, recent, a apărut o metodă prin care oricine ar putea să devină propriul său medium, scoţând date inedite despre viaţa sa de spirit liber, ca şi despre lumea spiritelor în general. Metoda regresiei spirituale a dat un suflu nou spiritismului, plasându-l sub auspiciile ştiinţei, în cadrul mai larg al psihologiei transpersonale - a patra forţă în psihologia actuală (după psihanaliză, psihologia behavioristă şi cea umanistă).
Dr. Michael Newton a dezvoltat o tehnică proprie de hipnoză pentru a ajunge la amintirile ascunse ale subiecţilor săi despre viaţa de dincolo de moarte, descoperind o experienţă plină de înţeles a conştiinţei în spaţiul dintre vieţi. Prin cele trei carti ale sale: Calatoria sufletelor, Destinul sufletelor si Viata dintre vieti oamenii obişnuiţi pot găsi propriile răspunsuri la întrebările: Exista viata dupa moarte? Cum arata lumea de dincolo? De ce ne intoarcem pe Pamant? De ce existam? Ne alegem singuri corpurile si vietile? Viata ne este prestabilita? Cand si cum recunosti sufletele tale pereche? Care este scopul tau si al creatorilor tai?

Conform studiilor realizate de hipnoterapeut, dupa moartea unei fiinte umane, aceasta trece intr-un nou plan - planul spiritual, energetic - unde este pregatit pentru urmatoarea experienta pe Pamant daca sufletul mai are inca datorii karmice.
Sufletele sunt supravegheate de ghizi spirituali.Acesti ghizi au scopul de a te ajuta atat de-a lungul vietii pe Pamant, cat si dupa trecerea in lumea de dincolo. Ghizii spirituali sunt intr-o perpetua miscare cu scopul de a orienta in directia potrivita mai multe suflete aflate pe Pamant sau pentru a-i determina sa decida care este calea cea mai inteleapta de urmat.
Viata noastra a fost aleasa dinainte insa ai liber arbitru. In tot ceea ce faci, doar TU este cel care decide insa mediul de viata in care traiesti si problemele pe care trebuie sa le depasesti ti le-ai ales singur inainte de a te intrupa, dar in functie de lectiile pe care trebuie sa le inveti pe Pamant. Nu iti vei alege niciodata piedici mai grele decat poti indura, asadar poti trece peste orice, toate greutatile te ajuta de fapt sa evoluezi spiritual.
Exista suflete 'tinere' si suflete 'batrane'. Sufletele tinere sunt in general caracterizate de o fire rebela, dar firava, nehotarare, nesiguranta, sentimentul ca nu apartin acestui loc, distragerea atentiei de la lucrurile cu adevarat importante, care ii hranesc sufletul. Cele 'batrane' sunt recunoscute dupa filosofia lor asupra vietii - sunt foarte inclinati inspre ajutorarea altora (devenind in timp ghizi pentru cei mai putin experimentati), duc in general o viata retrasa si conform pacientilor aflati in transa, parca au o aura care poate umple o camera si te simti atras in mod inexplicabil de ei.
Cand mori iti revin amintirile despre vieti anterioare. Pacientii lui Newton au relatat ca imediat dupa moartea lor (intr-o viata anterioara) au inceput calatoria inspre taramul de dincolo, aducandu-si rapid aminte despre locul pe care ei l-au numit 'acasa', sufletele tinere fiind intotdeauna conduse de ghizii lor spirituali sau de membri decedati ai familiei/prieteni. Hipnoza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu